Om Prestandabelysning

Prestandabelysning.se är en webbutik med fokus på högpresterande, tålig och energisnål belysning för krävande ändamål.

Här säljer vi xenonkit, extraljusramper och extraljus med LED och xenon för lastbilar, personbilar och ATV som tål stenskott och biltvätt, gårdsbelysning för både hem och industri m.m.
Arbetsbelysning för skogsmaskiner och grävmaskiner m.m, pannlampor och ficklampor för polis och jägare outdoor-människor m.m. Vår specialité är tunna, smidiga extraljus-lösningar med den senaste LED tekniken som finns med stenskott-tåligt glas och som har otroligt mycket längre livstid än vanliga extraljus för underhållsfri och bekymmersfri användning.

Primärt satsar vi på amerikanska lysdioder och japanska batterier för maximal prestanda. Detta genomlyser hela vårt sortiment: hög kvalité, hög prestanda, bra garantier och ett rimligt pris. Tidigare var man tvungen att välja hög kvalitet till ett högt pris från tyskland eller låg kvalitet till ett lågt pris från Kina.

Vi köper inte upp billigast möjliga utgående parti utan tar bara in noga utvalda produkter antingen på grund av dess unika egenskaper eller prestanda. Dessutom erbjuder vi unika saker så som att vi faktiskt själva fotar, testar våra produkter själva ur kvalitet- och prestandasynpunkt samt att vi gärna demonstrerar produkter på plats hos kund eller på någon mörk plats där man verkligen ser vad produkterna går för.

Ni kan handla oss på räntefri delbetalning, faktura, postförskott, swish, banköverföring eller säker kortbetalning via Klarna

OBS! Detta är en webbutik, vi tar normalt inte emot besök utan att ha stämt av tid först.

Självklart har vi F-skattesedel

Företagsinformation

  • support@prestandabelysning.se
  • 0738-343536
  • Telefontider:  - Måndag - Fredag 10.00-12.00  (Övrig tid nås vi på mejl)
  • Beöksadress: Rävehogen 125, 45993 Ljungskile


    JavaScript seem to be disabled in your browser.

    You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.